LA FIRA DELS GALLS, PER NOSALTRES LA FESTA MAJOR D'HIVERN

Tot i que no sigui estrictament hivern, l’arribada de la Fira Avícola de la Raça Prat ens diu que ja és hivern i que som a les portes de Nadal. Els pratencs i pratenques celebrem una festa en un espai com és la Granja de la Ricarda i treiem pit d’un símbol com el nostre potablava. Però aquest ambient per què no es trasllada a la resta de la ciutat? Per què no fem sentir a tothom que la fira està arreu? La Puríssima de Sant Boi, la Candelera de Molins de Rei són exemples d’una ciutat bolcada amb la seva festa.

Per què no es poden posar paradetes a Coronel Sanfeliu des de l’Avinguda Verge de Montserrat fins a la Ricarda? Per què no es fan activitats relacionades amb la Fira a la Carretera de la Marina? Segur que així, el Prat respiraria més fira. I és que el comerç local ha de fer seva la Fira.
 
A la Fira Avícola li cal més promoció de cara a l’exterior. I que la gent que vingui pugui comprar tot el potablava que desitgi per consumir a les dates nadalenques. L’esforç de la Granja Torres per garantir la producció és lloable, com també ho és el de l’Associació de Criadors de la Raça Prat. Tots ells treballen per mantenir un pollastre que és un símbol de tota la ciutadania pratenca.
 
I també menció pels pagesos i pageses del Prat, que muntaran Mercat dissabte i diumenge de fira, a més de les paneres del pavelló agrícola. Esforç que mai s’ha d’oblidar. Des de fa 45 anys, la Fira és viva gràcies a criadors i pagesos, que representen l’arrelament a un territori.
 
Gaudiu de la Fira! I demostrem el sentiment potablava durant tot l’any!

Bona Festa Major d’hivern (si ens ho permeteu)!